Het boek

Het maken van een bouwtekening is minder moeilijk dan je denkt. Zeker als je gebruik maakt van een tekenprogramma als AutoCAD.

In dit boek leer ik je stap voor stap werken met AutoCAD. Met duidelijke tekeningen en een heldere uitleg leer je hoe je op een makkelijke manier de tekeningen maakt voor jouw projecten. Je leert hoe je zelf tekeningen maakt en je leert hoe je de tekeningen van een ander leest.

Het zal je op je werk en op school een hoop tijd schelen als je leert werken met AutoCAD. Het programma zelf is gratis te downloaden voor scholen, docenten en studenten. Stuur me even een berichtje dan krijg je de link met een korte uitleg van mij.

Het boek is in eerste instantie speciaal geschreven voor VMBO leerlingen die de richting Bouwen, Wonen en Interieur hebben gekozen, reden daarvoor is dat ik als docent met deze leerlingen heb gewerkt en merkte dat het nuttig was als zij leerden tekenen in AutoCAD. De manier waarop het boek is geschreven maakt het natuurlijk ook een prima leerboek voor andere, beginnende geïnteresseerden in AutoCAD.

Het boek is zo samengesteld dat je leert tekenen met AutoCAD en dat je heel makkelijk dingen kunt opzoeken en teruglezen. Het is zo niet alleen een leerboek, maar ook een handig naslagwerk.

Wil je alvast een kijkje nemen in het boek? Download dan hier de samenvatting van het boek en bekijk of het iets voor jou is: AutoCAD_PDF_Download

Het boek kost €37,90 en is te bestellen door een mail te sturen naar john@autocadvoorvmbo.nl  Of vul het contactformulier in.

Leer ook tekenen met AutoCAD